Vriezon en Tautus Installatie gaan samen verder onder de naam Vriezon.

Tautus Installatie en Vriezon uit Leeuwarden hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Beide bedrijven gaan samen verder onder de naam Vriezon. Het belangrijkste doel van de samenwerking is het bundelen van de krachten en het verbreden van het aanbod voor onze opdrachtgevers. 

Vriezon en Tautus hebben de afgelopen periode al een aantal projecten succesvol samen afgerond. De leiding, medewerkers en monteurs vullen elkaar goed aan en ook qua cultuur en werkwijze passen we goed bij elkaar. De komende periode gaan we verder werken aan het optimaliseren van het aanbod en de organisatie, zodat we onze opdrachtgevers optimaal kunnen bedienen.

Vriezon
Johan Meijer: “Vriezon is in 2017 ontstaan vanuit P. de Vries installatietechnieken B.V. Een aantal adviseurs hebben zich bij P. de Vries Installatietechnieken gespecialiseerd in zonne-energie. Door de toenemende vraag naar zonne-energie was het tijd voor een nieuw gezicht naar buiten: Vriezon. Vanuit Vriezon kunnen we het aanbod voor zonne-energie verbeteren en kunnen wij klanten nog beter informeren over de mogelijkheden, kosten, opbrengsten en subsidies voor zonne-energie. Nu het bedrijf zich goed heeft ontwikkeld, is het tijd voor de volgende stap.”

Tautus Installatie
Jan Slager: “Sinds 2017 zijn wij een installatiebedrijf in zonnepanelen en kent u ons onder de naam Tautus Installatie B.V.  We realiseerden mooie projecten en maakten een enorme groei door, mede door de samenwerking met Vriezon. De prettige samenwerking en de verdere mogelijkheid tot doorontwikkeling en groei heeft ertoe geleid dat wij vanaf nu onze krachten bundelen onder de naam Vriezon.”