Even voorstellen: Gerald van den Berg

Ik werk vanaf maart 2018 bij P. de Vries Installatietechnieken voor  Vriezon. Er was en is veel vraag naar zonnepanelen bij klanten van P. de Vries Installatietechnieken. Dit heeft geleid tot de oprichting van Vriezon, een aparte afdeling voor alle projecten met zonnepanelen. Ik zocht werk als projectleider en via Edwin Goudberg kwam ik in gesprek met Johan Meijer. Ze zochten iemand die de projecten van Vriezon op kon zetten en begeleiden. Met name ervaring op projectniveau was gewenst, elektrotechnische kennis was minder zwaarwegend. Dat paste precies bij waar ik naar op zoek was.

Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor het gehele traject: van offerteaanvraag, calculatie, werkvoorbereiding en werkbegeleiding tot de oplevering van de projecten. Met name het stuk werkvoorbereiding en werkbegeleiding is van belang om ervoor te zorgen dat het werk op een efficiënte wijze wordt uitgevoerd. Mijn doel is om elk project op een goede manier uit te voeren met goed rendement voor de klant en het bedrijf. Als de klant tevreden is, dan ben ik ook tevreden.

Tenslotte nog wat meer informatie over mijzelf. Ik ben van 1965 en al 19 jaar getrouwd met Tia Dijkens. Ik heb twee mooie kinderen (komt door mijn vrouw ????): Isa is mijn dochter van 17 en Stef is mijn zoon van 15. Naast mijn werk mag ik graag wielrennen (zondagochtendrondje), tennissen (vrijdagavond met eventueel een klein biertje na) en de komende tijd speel ik elke maandagavond Djembé. Tussendoor mag ik graag een boek lezen (Stephen King).